44 : 45 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • طَعَامُ الۡاَثِیۡمِ ﴿ۖۛۚ۴۵﴾
    44 : 45 është ushqimi i mëkatarit.
    Shpjegime

    Ajetet 44–45: Për pemën e zekkumit, lexoni 37:63-66.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp