40 : 84 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • فَلَمَّا جَآءَتۡہُمۡ رُسُلُہُمۡ بِالۡبَیِّنٰتِ فَرِحُوۡا بِمَا عِنۡدَہُمۡ مِّنَ الۡعِلۡمِ وَ حَاقَ بِہِمۡ مَّا کَانُوۡا بِہٖ یَسۡتَہۡزِءُوۡنَ ﴿۸۴﴾
    40 : 84 E kur u erdhën të Dërguarit e tyre me shenjat e qarta, ata mbetën duke u mburrur me atë dije që kishin, dhe i rrethoi ajo që ata përqeshnin.
    Shpjegime

    Një prej gabimeve të rënda që shumë njerëz e bëjnë sidomos në çështjet e fesë është që “mbeten duke u mburrur me atë dije që kanë”. Andaj, privohen nga argumenti dhe nga dija e vërtetë. Ky ves i krijon njeriut pengesa jo vetëm në përpjekjet në rrugën e Allahut dhe në arritjen e Njohjes së Tij, por në kërkimin e dijes të çdo fushe tjetër. Lexoni edhe 38:3.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp