40 : 5 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • مَا یُجَادِلُ فِیۡۤ اٰیٰتِ اللّٰہِ اِلَّا الَّذِیۡنَ کَفَرُوۡا فَلَا یَغۡرُرۡکَ تَقَلُّبُہُمۡ فِی الۡبِلَادِ ﴿۵﴾
    40 : 5 Askush nuk lufton me shenjat e Allahut përveç atyre që mohuan. Andaj, nuk duhet të të mashtrojë ty bredhja e tyre nëpër qytete.
    Shpjegime

    Besimtarëve u thuhet të mos mashtrohen duke parë shkëlqimin material të jobesimtarëve, pasi në një kohë afatgjate shkëlqimi i tyre do të rezultojë vetëm në humbje.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp