40 : 12 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • قَالُوۡا رَبَّنَاۤ اَمَتَّنَا اثۡنَتَیۡنِ وَ اَحۡیَیۡتَنَا اثۡنَتَیۡنِ فَاعۡتَرَفۡنَا بِذُنُوۡبِنَا فَہَلۡ اِلٰی خُرُوۡجٍ مِّنۡ سَبِیۡلٍ ﴿۱۲﴾
    40 : 12 Ata do të thonë: “O Zoti ynë! Na dhe vdekje dy herë dhe na ke ringjallur dy herë, andaj, ne pranojmë mëkatet tona. A ka ndonjë rrugëdalje?”
    Shpjegime

    Dy jetë të njeriut kuptohen, njëra kjo jetë e dynjasë dhe tjetra ajo e ahiretit. Por vdekja në dukje i vjen një herë, kurse ajeti i Kuranit flet për dy vdekje. Vdekja e parë me sa duket nënkupton gjendjen e mosekzistencës përpara lindjes sonë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp