39 : 23 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • اَفَمَنۡ شَرَحَ اللّٰہُ صَدۡرَہٗ لِلۡاِسۡلَامِ فَہُوَ عَلٰی نُوۡرٍ مِّنۡ رَّبِّہٖ ؕ فَوَیۡلٌ لِّلۡقٰسِیَۃِ قُلُوۡبُہُمۡ مِّنۡ ذِکۡرِ اللّٰہِ ؕ اُولٰٓئِکَ فِیۡ ضَلٰلٍ مُّبِیۡنٍ ﴿۲۳﴾
    39 : 23 Atëherë, ai të cilit Allahu ia hapi zemrën për Islamin dhe që qëndron në dritë prej Zotit të tij, a mund të jetë (si ata që nuk e kujtojnë Zotin)?! Andaj, u mjerofshin ata që i kanë të ngurta zemrat (duke e privuar veten) nga kujtimi i Allahut! Pikërisht këta janë në humbje të qartë.
    Shpjegime

    Mësimet e Islamit janë kaq tërheqëse dhe ndikuese saqë hyjnë lirshëm në zemrat e besimtarëve dhe ua shtojnë dijen dhe dashurinë Hyjnore, përveçse nëse dikush vetë e mbyll zemrën që të mos i hyjë përmendja e Allahut. Lexoni edhe 6:126.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp