37 : 50 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • کَاَنَّہُنَّ بَیۡضٌ مَّکۡنُوۡنٌ ﴿۵۰﴾
    37 : 50 Sikur të jenë vezë të mbuluara.
    Shpjegime

    Ajetet 49 – 50 janë në gjuhë të figurshme, se përndryshe fjalët “vezë të mbuluara” për hyritë nuk kuptohen. Ashtu siç vezët e mbuluara janë të pastra, edhe bashkëshortet shpirtërore të robërve të Allahut do të jenë të pastra e të dëlira.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp