20 : 23 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ اضۡمُمۡ یَدَکَ اِلٰی جَنَاحِکَ تَخۡرُجۡ بَیۡضَآءَ مِنۡ غَیۡرِ سُوۡٓءٍ اٰیَۃً اُخۡرٰی ﴿ۙ۲۳﴾
    20 : 23 Dhe tërhiqe dorën në anën tënde. Ajo do të dalë e bardhë, pa ndonjë sëmundje, (ja), një shenjë tjetër.
    Shpjegime

    Libri i Hazret Musait a.s. është Teurati, megjithatë ai nuk bën drejtësi me Hazret Musain kur tregon për bardhësinë e dorës së tij se “dora ishte lebrosur” (Bibla, Eksodi 4:6), por Kurani i Shenjtë pavarësisht se iu zbrit njërit nga bijtë e Ismailit (pra, jo-izrael), ia largon këtë damkë Hazret Musait a.s. duke treguar se kjo bardhësi nuk kishte lidhje me asnjë sëmundje.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp