16 : 98 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • مَنۡ عَمِلَ صَالِحًا مِّنۡ ذَکَرٍ اَوۡ اُنۡثٰی وَ ہُوَ مُؤۡمِنٌ فَلَنُحۡیِیَنَّہٗ حَیٰوۃً طَیِّبَۃً ۚ وَ لَنَجۡزِیَنَّہُمۡ اَجۡرَہُمۡ بِاَحۡسَنِ مَا کَانُوۡا یَعۡمَلُوۡنَ ﴿۹۸﴾
    16 : 98 Kushdo që bën vepër të mirë, qoftë mashkull a femër, dhe është besimtar, Ne me siguri do ta ringjallim atë në formën e një jete të pastër; dhe këtyre do t’ua japim shpërblimin e tyre sipas më të mirës së asaj që ata bënin.
    Shpjegime

    Ajeti vendos barazinë e të drejtave të burrave dhe të grave dhe u premton të dyve pjesë të barabartë në mirësitë Hyjnore. Lexoni edhe 33:36.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp