15 : 22 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ اِنۡ مِّنۡ شَیۡءٍ اِلَّا عِنۡدَنَا خَزَآئِنُہٗ ۫ وَ مَا نُنَزِّلُہٗۤ اِلَّا بِقَدَرٍ مَّعۡلُوۡمٍ ﴿۲۲﴾
    15 : 22 Dhe për çdo gjë Ne kemi thesaret e saj dhe Ne nuk e zbresim atë, përveçse në një sasi të përcaktuar.
    Shpjegime

    Thesaret e Zotit janë të pafundme, por në saje të mëshirës së Tij të pakufishme, Ai i tërheq vëmendjen njeriut për diçka të caktuar, kur ajo bëhet e nevojshme për njeriun. Kjo jo vetëm në botën lëndore, por edhe në botën shpirtërore. Kurani është universi i botës shpirtërore, dhe si i tillë, Zoti u zbulon thesaret e tij njerëzve të zgjedhur sipas nevojës së njerëzimit. Lexoni edhe 56:80.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp