14 : 20 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • اَلَمۡ تَرَ اَنَّ اللّٰہَ خَلَقَ السَّمٰوٰتِ وَ الۡاَرۡضَ بِالۡحَقِّ ؕ اِنۡ یَّشَاۡ یُذۡہِبۡکُمۡ وَ یَاۡتِ بِخَلۡقٍ جَدِیۡدٍ ﴿ۙ۲۰﴾
    14 : 20 A nuk e pe që Allahu krijoi qiejt dhe tokën me vërtetësi?! Nëse do Ai (o njerëz), do t’ju largojë ju dhe do të sjellë një krijesë të re.
    Shpjegime

    Ky ajet flet për mundësinë që, nëse do Allahu i Madhërishëm, Ai mund ta asgjësojë njerëzimin tërësisht dhe mund ta zëvendësojë atë me një krijesë tjetër të re dhe thotë se kjo nuk është një punë e rëndë për Të.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp