11 : 6 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • اَلَاۤ اِنَّہُمۡ یَثۡنُوۡنَ صُدُوۡرَہُمۡ لِیَسۡتَخۡفُوۡا مِنۡہُ ؕ اَلَا حِیۡنَ یَسۡتَغۡشُوۡنَ ثِیَابَہُمۡ ۙ یَعۡلَمُ مَا یُسِرُّوۡنَ وَ مَا یُعۡلِنُوۡنَ ۚ اِنَّہٗ عَلِیۡمٌۢ بِذَاتِ الصُّدُوۡرِ ﴿۶﴾
    11 : 6 Dijeni! Ata dredhojnë kraharorët e tyre, që të fshihen nga Ai. Dijeni! (Edhe) kur i ndërrojnë rrobat e tyre, Ai e di atë që ata e fshehin dhe atë që e shfaqin. Sigurisht, Ai është i Gjithëdijshëm për ato që mbajnë kraharorët.
    Shpjegime

    Mohuesit i mbajnë të fshehura dyshimet në mendjet e tyre dhe nuk i zbulojnë ato dhe as nuk përpiqen t’i largojnë ato. Arsyeja pse ata privohen të pranojnë të vërtetën është refuzimi i tyre për ta hapur zemrën dhe për t’i larguar dyshimet që kanë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp