11 : 24 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • اِنَّ الَّذِیۡنَ اٰمَنُوۡا وَ عَمِلُوا الصّٰلِحٰتِ وَ اَخۡبَتُوۡۤا اِلٰی رَبِّہِمۡ ۙ اُولٰٓئِکَ اَصۡحٰبُ الۡجَنَّۃِ ۚ ہُمۡ فِیۡہَا خٰلِدُوۡنَ ﴿۲۴﴾
    11 : 24 Sigurisht, ata që besuan, bënë të mira dhe u përkulën drejt Zotit të tyre, janë banorë të xhenetit. Ata në të do të jetojnë përherë.
    Shpjegime

    Për të arritur në shkallët më të larta të zhvillimit shpirtëror, përveç besimit të saktë, janë të domosdoshme edhe veprat e mira, nënshtrimi, bindja dhe dashuria e plotë dhe e përsosur për Allahun.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp