Konferenca ndërkombëtare e Humanity First
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Konferenca ndërkombëtare e Humanity First

humanizmi

Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, Hazret Mirza Masrur Ahmedi mbajti fjalimin e tij në konferencën ndërkombëtare të organizatës bamirëse Humanity First (Humanizmi në radhë të parë), të zhvilluar me 24 janar 2015.

Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp