Karlsruhe, Gjermani: Gjatë fjalës së Kalifit të Mesihut të Premtuar me të ftuar jo ahmedianë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp