Kalifi i Mesihut të Premtuar mbërriti në Gjermani
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalifi i Mesihut të Premtuar mbërriti në Gjermani

Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, me datën 23 maj 2015 mbërriti në Gjermani. Ai do të marrë pjesë në Xhalsa Salanën e Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë që do të zhvillohet para muajit të ramazanit, në datat 5-7 qershor. Përveç kësaj, gjatë këtij turneu, ai do të përurojë disa xhami e godina të Xhematit në qytete të ndryshme të Gjermanisë.

Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp