Ixhtimaja 2015 e të rinjve ahmedianë të Shqipërisë e të Kosovës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Ixhtimaja 2015 e të rinjve ahmedianë të Shqipërisë e të Kosovës

Elhamdulillah, me datën 2-3 maj 2015 u zhvilluan garat akademike dhe ato sportive të organizatës së të rinjve të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë dhe të Kosovës.

Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp