Mos u frikësoni nga mallkimet e botës, sepse ato zhduken si tymi para syve tuaj dhe ato s’mund të shndërrojnë ditën në natë. Përkundrazi, frikësohuni nga mallkimi i Zotit, që zbret prej qiellit dhe atij që i bie, e shkul nga rrënjët në të dyja botët.

Më shumë Mësimet e Imam Mehdiut a.s.

Agjërimi synon që njeriu të heqë dorë nga një bukë që i shëndosh trupin dhe të kërkojë bukën tjetër që i qetëson dhe i fuqizon shpirtin.

Më shumë Në brendësi të Ramazanit