بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd
Lideri botëror musliman mbërrin në Vankuver të Kanadasë për të promovuar paqen, dashurinë, bashkimin dhe të drejtat e njeriut

Përshkrim i videos

Hazret Mirza Masrur Ahmedi (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia) mbërrin në Vankuver, për të përuruar xhaminë Bejtur Rahman dhe për të promovuar paqen, dashurinë, bashkimin dhe të drejtat e njeriut.