بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd
Los Angeles: Amerikanë pranojnë Islam-ahmadiatin në dorën e Liderit botëror musliman

Përshkrim i videos

Ceremonia e Bejtit (anëtarësimit) në dorën e Liderit botëror musliman dhe kampionit të paqes, Hazret Mirza Masrur Ahmedit, zhvilluar më 10 maj të vitit 2013, në xhaminë Bejtul Hamid, në Chino të Kalifornisë.