بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd
Çelësi i paqes – bashkimi global – një fjalim i Kalifit në Parlamentin European

Përshkrim i videos

Fjalimi historik në Parlamentin Europian, mbjtur nga Hazret Mirza Masroor Ahmedi, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dhe Kalifi V i Mesihut të Premtuar a.s. më 4 dhjetor 2012.