بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd

Mirë së vini në Mediatekë

nga Samad Ahmed Ghori gjatë Xhelsa Salanës së 7-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, më 12 tetor 2014...
,
nga Ilirian Ibrahimi gjatë Xhelsa Salanës së 7-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, më 12 tetor 2014...
,
Nga Z. Bekim Bici në Xhelsa Salanën e 7-të të Shqipërisë 2014...
,
Më 12 tetor 2014, u zhvlliua Xhelsa Salana (Tubimi vjetor) e 7-të e Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë. Ky dokumentar përmban pjesë të zgjedhura të këtij evenimenti....
Fjalimi historik në Parlamentin Europian, mbjtur nga Hazret Mirza Masroor Ahmedi, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dhe Kalifi V i Mesihut të Premtuar a.s. më 4 ...
Fjalimi historik nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Udhëheqës botëror i Xhematit Musliman Ahmedia i mbajtur në Capitol Hill, Washington, ShBA, më 27 qershor 2012...
Fjalim mbyllës nga Hazret Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, i mbajtur me gjatë mbylljes së Xhelsa Salanës (tubimit vjetor) të Kadijanit, 2011...