بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd

Arkivi i fjalimeve sipas viteve

Namazi i xhumasë është një falje kolektive që bëjnë muslimanët çdo të premte në Islam. Zoti i Madhërishëm në Kuranin Famëlartë i porosit besimtarët që të marrin pjesë rregullisht në faljen e xhumasë, edhe sikur u duhet të lënë punët dhe tregtitë e tyre për një kohë të shkurtër. (Kurani Famëlartë 62:10)

Zgjidhni fjalimet sipas vitit

Fjalim i së xhumasë 26.12.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Baza hyjnore e Xhematit Musliman Ahmedia dhe Xhelsa Salana

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 19.12.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Tragjedi në Pakistan

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 12.12.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Vërtetësia e Mesihut të Premtuar a.s.

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 05.12.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Thelb i besnikërisë dhe nënshtrimit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 28.11.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Besoni dhe mbështetuni tërësisht ndaj Allahut

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 21.11.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Bekimet e lutjes

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 14.11.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Perla të urtësisë nga Hazret Kalifi i Dytë i Mesihut të Premtuar a.s.

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 07.11.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Sakrifica financiare: Tehrike Xhedid 2014

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 31.10.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Përpiquni për mirësinë dhe paqen e krejt njerëzve

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 24.10.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Perla të urtësisë nga Hazret Kalifi II i Mesihut të Premtuar r.a.

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 17.10.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

“Do t’i jap përparësi besimit mbi botën”

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 10.10.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Adhurim, përmbajtje e zemërimit dhe falje

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 03.10.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Vizita në Irlandë

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 26.09.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Xhamia e parë e xhematit në Irlandë: Vatra e paqes dhe adhurimit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 19.09.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Besimi dhe veprat e mira

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 12.09.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Ahmedijati: Rrëfime besimshtytëse

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 05.09.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Bekime shpirtërore të Xhelsa Salanës së Anglisë, 2014

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 29.08.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Qëllimet e Xhalsa Salanës

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 22.08.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Xhelsa Salana e Britanisë 2014 dhe mikpritje

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 15.08.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Kërkoni Zotin përmes ndjekjes së Profetit s.a.

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 08.08.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Fuqia e lutjeve për të kërkuar ndihmë të veçantë

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 01.08.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Sulm i neveritshëm në Guxhranvala të Pakistanit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 25.07.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Nata e Kadrit dhe e xhumaja e fundit e Ramazanit

Fjalim i së xhumasë 18.07.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Zoti i Gjithëmëshirshëm dhe Mëkatfalës

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 11.07.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Qëllim i muajit të madhërueshëm të ramazanit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 04.07.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Thelbi i muajit të bekuar të ramazanit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 27.06.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Molvi Abdul Vehab Ademi – një ahmedian shembullor

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 20.06.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Vizitë e bekuar në Gjermani, në qershor 2014

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 06.06.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Bindje e pakushtëzuar ndaj Kalifatit

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 23.05.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Xhemati Ahmedia, një xhemat shembullor

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 09.05.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Nuk ka zot tjetër përveç Allahut

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 02.05.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Duke kërkuar afërsinë me Zotin

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 25.04.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Ndërroi jetë një ahmedian i sinqertë: Mehmud Ahmed Bengali

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 18.04.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Zoti i Gjithëfuqishëm

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 11.04.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Hytbja e shpallur

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 04.04.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Esencë e dashurisë së sinqertë me Zotin

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 28.03.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Shenja për vërtetësinë e Mesihut të Premtuar dhe Imam Mehdiut

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 21.03.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Shenjat e vërtetësisë së Imam Mehdiut

Fjalim i së xhumasë 28.02.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

“Konferencë e feve të gjalla”

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 21.02.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Biri i premtuar: Profecia dhe personi

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 14.02.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Shenja të së vërtetës

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 07.02.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Një musliman ahmedian shembullor

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 31.01.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Analiza e vetvetes, reformimi dhe suksesi

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 24.01.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Reformimi: një përgjegjësi dhe përpjekje e përbashkët

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 17.01.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Reformimi i vetvetes me vendosmëri, besim dhe riaftësim

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 10.01.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Njohuria dhe forca e vullnetit për një reformë praktike

Shkarkoni audio
Fjalim i së xhumasë 03.01.2014 | Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Progresi i Ahmediatit gjatë vitit 2013, sakrifica financiare dhe Uekf-e-Xhedidi

Shkarkoni audio