بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd
Takuaja dhe njëshmëria e Zotit

Fjalimi i xhumas, i mbajtur nga Hadhrat MIrza Masroor Ahmad më Maj 3, 2013.

Përmbledhje: